Bezoek onze
showroom

Snelle
levering

Kies zelf je
leverdag

Producten
zelf afhalen

Montageservice
beschikbaar

Weekendshopping

Nu zaterdag 22/12, zondag 23/12, maandag 24/12 & woensdag 26/12

Voordelen

Aanschafprijs

bespaar

De gemiddelde levensduur van een gocart is meer dan 10 jaar. De meeste ouders verkopen hun gocart pas als het jongste kind naar de middelbare school gaat. De kosten per uur speelplezier zijn dus veel lager dan bij trend & hype speelgoed.


Gezondheid

gezondheid

Kids spelen weer lekker buiten met een gocart en zijn spelenderwijs fysiek in beweging. Bovendien gebruiken ze hun creativiteit in het spel dat ze met de gocart ontwikkelen.


Ruimte

ruimte

De meeste gocarts kunnen rechtop geparkeerd worden en hebben dan weinig parkeerplaats nodig.


Kwaliteit & Veiligheid

veilig

BERG is de wereld markleider geworden dankzij een uitstekende kwaliteit. Na iedere bewerking in de fabriek worden uitgebreide kwaliteitstesten gedaan. Daarom hebben alle BERG gocarts het CE keurmerk voor veilig speelgoed. De gocarts met een vrijloop voldoen aan de strenge TÜV eisen.


Service

service

Gocart-center verzorgt het onderhoud en eventuele reparaties aan de gocarts. Reserve-onderdelen zijn lange tijd na aankoop beschikbaar (zeker 5 jaar).


Milieu

milieu

BERG Toys produceert zo milieuvriendelijk als mogelijk. Dat geldt bijvoorbeeld voor de verf in de poedercoat installatie, maar ook voor de kunststof onderdelen van de gocarts.